De 5 leukste babykleding trends

De 5 leukste babykleding trends

Wanneer je mensen op bezoek krijgt om bij je pasgeboren baby te kijken, wil je natuurlijk dat deze er zo mooi mogelijk uit ziet. De keuze voor babykleding is dan ook altijd tweedelig. Aan de ene kant moet het comfortabel zijn voor de baby, maar aan de andere kant mag het er ook wel erg leuk uit zien. Om je hier mee te helpen, hebben wij de 5 leukste babykleding trends op een rijtje gezet.

Ga voor aardkleuren in de kleding

Een trend die al een langere tijd aanwezig is voor babykleding bij Kixx online, is het gebruik van aardkleuren. Deze trend zal naar verwachting de komende tijd ook zeker nog niet verdwijnen. De kleding die je ziet is veel in natuurlijke kleuren. Denk hierbij aan mosgroen, mosterdgeel of oker. Het leuke aan deze kleuren is dat ze perfect te combineren zijn met leuke prints. Kies bijvoorbeeld voor een mosterdgeel shirt met een leuke cartoon als afbeelding. Je maakt de outfit compleet door een mooie denim jeans eronder aan te trekken. Met name in de herfst en de winter is deze outfit gewild!

Cartoons op het shirt

Voor kleine kinderen is het natuurlijk geweldig om hun favoriete cartoon op een shirt te krijgen. Met babykleding is dit niet anders. Door een leuke cartoon of comic op het shirt te zetten, krijg je een zeer leuke en schattige uitstraling. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om andere afbeeldingen op het shirt te zetten, zoals een raket of een paard. Door deze verschillende toevoegingen aan de babykleding, wordt het een zeer leuke outfit!

Verschillende prints en motieven

Naast het bedrukken van de babykleding met cartoons, kunnen verschillende prints natuurlijk niet achterblijven. Steeds vaker ga je baby’s zien met leuke prints op de shirts of pyjama’s. Je kunt bijvoorbeeld denken aan leuke panterprints of een mooie pyjama met strepen. Hierin geldt ook dat de aardkleuren veel terugkomen, maar dit hoeft niet perse. Je kunt namelijk ook erg leuk een donkerblauwe pyjama met witte strepen aantrekken bij je baby.

Ga voor een vintage look

Een retro look uit de jaren 70 is weer helemaal in. Op het gebied van babykleding kom je steeds meer de verticale strepen met grote knopen tegen. De natuurlijke kleuren van de babykleding worden verbeterd met verschillende kraagjes en franjes. Leuk voor je baby en zeker ook leuk voor de peuterleeftijd!

Zachte stoffen voor je baby

Uiteindelijk is comfort natuurlijk ook erg belangrijk. Het gebruik van zachte stoffen wordt dan ook zeker aangeraden bij je baby. Veel babykleding wordt tegenwoordig gemaakt van biokatoen. Dit is een zeer zachte stof en deze ademt erg goed. Dit is voor de baby erg aangenaam!