De mooiste sieraden bij Lucardi

De meeste mensen in m’n omgeving weten het allang, maar mocht je het nog niet weten… ik ga trouwen! Vorig jaar op de Malediven vroeg mijn vriend me ten huwelijk. Het was een prachtig moment, het kon niet perfecter. Die roze wolk waar ik toen op zat, vervaagde echter snel door al de voorbereidingen voor de bruiloft. Man, wat is daar veel geregel voor nodig! Het is echt stressen soms. Vorige week zijn we de binnenstad van Alkmaar in gegaan, op zoek naar de trouwringen. Extra leuk dat ik vandaag een artikel over Lucardi heb voor je! Want ook daar hebben ze mooie trouwringen.. maar ook nog véél meer. Kijk maar mee!

Oh, trouwringen shoppen. Het is me toch wat, jongens. Al die keuze! Op gegeven moment, na een uur lang passen, weet je echt niet meer wat je nog leuk vindt. Er zijn zo verschrikkelijk veel mooie trouwringen, en daaruit moet je er eentje vinden die je de rest van je leven (hopelijk dan) moet dragen. En trouwringen kosten nu eenmaal flink wat geld, dus je kunt niet na een jaartje zeggen “nou, doe toch maar een rosé gouden, ik vind deze niet leuk meer”.

Ik weet het inmiddels al een beetje: ik wil een witgouden ring. Niet te breed, gewoon elegant. Het liefst met diamantjes erin. Bij Lucardi heb je flink wat trouwringen, en het voordeel is dat je online gewoon rustig kunt kijken wat je wilt. Er is witgoud, maar ook geelgoud, naturel goud en rosé goud. Of gecombineerd! Nadat je je eerste keuze hebt gemaakt, kun je naar de winkel om ze te passen. Voordeel bij Lucardi: ze zijn er allerlei prijsklassen.

Iets wat ik leuker vind om te shoppen, zijn oorbellen. En die heeft Lucardi ook genoeg — van Swarovski tot kristallen, van diamanten tot edelstenen. Er is een enorm assortiment aan oorbellen, waarbij iedere style wel voorbij komt. Zo vind ik zelf ‘simpele’ knopjes het mooiste. Vroeger droeg ik veel hangers, maar ik merk dat ik toch wat kleine oorbellen draag, nu ik ook andere oorpiercings heb. Ik vind het al snel te druk ogen, dus doe mij maar elegante oorknoppen. Ik vind met name de Swarovski Crystals collectie het allermooiste, want dan combineer je goede kwaliteit met een elegant sieraad. Ik heb m’n moeder voor Kerst een set met Swarovski oorbellen gegeven, en ze was er zó blij mee! Niet zo gek ook, want ze waren echt prachtig.

Lucardi is dus de ideale juwelier voor al je sieraden. Of je nu oorbellen of trouwringen zoekt, je kunt er voor alles terecht. Het is een winkel waar ik al sinds klein meisje kom (toen ik die lieveheersbeestje oorbellen kreeg van m’n moeder!), maar waar ik nu ook graag af en toe binnenstap. Ik ga er ook zeker nog even kijken voor trouwringen, want ik spotte al een paar erg mooie potentiële ringen..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in