Shop je voorjaarsoutfit!

Hello-Spring

De beste wensen nog, allemaal! Een beetje laat, maar dat maakt het niet minder gemeend. De eerste maand van het jaar is alweer bijna verstreken. Deze januari lijkt ook echt zó lang te duren. Momenteel is het buiten grijs en druilerig — niet echt bevorderlijk voor een goede stemming. 😞 De keren dat ik zeiknat ben geregend terwijl ik met Bram ging lopen, is inmiddels niet meer op één hand te tellen. Dan al niet te spreken over die harde wind… bah. Van mij mag het voorjaar nu wel heel snel komen! Om al een beetje in de voorjaarsstemming te komen, besloot ik wat rond te snuffelen, op zoek naar een leuke voorjaarsoutfit. Lees je mee?

Je ziet het goed, véél printjes! Dat komt omdat ik momenteel gek ben op kleding met printjes. Het zal ook dit jaar nog niet uit het straatbeeld verdwijnen. Botanische printjes doen het al eventjes goed, we zagen ze afgelopen jaar natuurlijk al volop overal! Vandaar dat je deze fleurige trend nog blijft zien. Verder vind ik pastelkleurtjes ook erg leuk voor het voorjaar, het is zó vrolijk. Een pastelgele jas, een lichtroze broek, een zachtgroene blouse of zelfs een pastelkleurige tas — één item kan je hele outfit al opfleuren. Voor iemand zoals ik, die veel zwart draagt, is het zelfs mogelijk. Niet alleen printjes laten zich makkelijk combineren, ook felle kleuren doen het erg goed met zwarte of witte kledingstukken. Bijna alles mag tegenwoordig, dus ga lekker los met combineren!

In de webshop van Jeroen Beekman vind je allerlei mooie merken kleding en accessoires. Zo komen enkele kledingstukken uit de collage uit de collectie van Marc Cain. Je ziet er ook een jurk van Vera Mont en eentje van Joseph Ribkoff, beide met fleurige print. Mocht je een printje willen maar ben je niet botanisch ingesteld? Kijk dan voor een Geisha jurk. Dit merk heeft erg betaalbare jurkjes, met de meest uiteenlopende printjes. Verder kun je in de webshop terecht voor een mooi aanbod blazers, jurken, t-shirts, blouses, noem het maar op. Alles wat je nodig hebt om een vrolijke outfit te creëren! Enne, een tip.. mocht je meteen 10 euro korting willen scoren, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Scheelt toch weer. Happy shopping!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in