Oorbellen kopen voor je vriendin? Let hier op

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je vriendin? Dan scoor je zeker punten met oorbellen van Finaste. Via deze site kan je gemakkelijk sieraden online kopen. Oorbellen, ringen, kettingen, je vindt er van alles. Kan jouw vriendin echter geen genoeg krijgen van oorbellen? Dan weet je al waarmee je haar super blij kan maken. Het kan wel lastig zijn om het juiste sieraad cadeau uit te kiezen. Er zijn namelijk een aantal dingen waar je rekening mee moet houden wanneer je leuke oorbellen wilt kopen. Lees meer over waar je op moet letten in dit artikel.

Match de oorbel bij de gezichtsvorm

Een oorbel kan er nog zo prachtig uitzien, als de vorm niet bij het gezicht past is het al snel een mismatch. Oorbellen komen natuurlijk in allerlei vormen en maten. Van subtiele knopjes, tot hangers tot grote ringen. De keuze is reuze. Door rekening te houden met de gezichtsvorm van je vriendin, kies je de juiste oorbellen van Finaste die perfect bij haar passen. Wist je bijvoorbeeld dat bij een rond gezicht lange hangers goed staan? Hierdoor oogt het gezicht langer en smaller. Grote ringen daarentegen accentueren de ronde vormen alleen maar. Vierkante oorringen brengen het geheel meer in balans. Let dus goed op de vorm oorbel die je kiest, zodat deze zo goed mogelijk aansluit bij het gezicht.

Warme of koele tinten?

Met sieraden online kopen zal je snel merken dat er in alle kleuren wel iets te vinden is. Goud en zilver zijn de meest voorkomende metalen, die je dan ook in elke winkel wel terugziet. Brons, RVS en zirkonia’s zijn ook materialen die veelvuldig gebruikt worden in de verwerking van oorbellen en andere sieraden.

Wanneer je gaat shoppen voor een leuk sieraden cadeau, wil je natuurlijk wel voor de juiste kleur kiezen. Je zou denken dat het een kwestie van smaak is welke kleur sieraden het meest geliefd zijn. Al is dit deels waar, ook de huidskleur van de drager speelt hierin een rol. Zo zijn er koele en warme ondertonen die bij ieder persoon overheersen. Iemand met een lichte huid en blond haar heeft een koele ondertoon. Dit gaat over het algemeen goed samen met koele tinten, zoals zilver. Warme huidtinten met donker haar gaan daarentegen juist goed samen met warme tonen zoals goud en brons. Door hier rekening mee te houden, kan je heel gericht sieraden online kopen voor je vriendin.

Let op de sluiting van de oorbellen

Oorbellen van Finaste hebben verschillende sluitingen. Waar de één met een knopje bevestigd wordt, sluit de ander met een clip of een schuifsluiting (zoals oorringen). Niet elke sluiting is geschikt voor ieder persoon. Sommige mensen hebben ook dikkere oorlellen, waardoor een clip al snel ongemakkelijk kan aanvoelen. Ook kunnen bepaalde sluitingen voor irritatie zorgen. Let bij het kiezen van oorbellen dus niet alleen op de uitstraling, maar ook op de sluiting van de oorbellen. Met deze tips ben je nu helemaal voorbereid om mooie oorbellen voor je vriendin te kopen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in