Waarom gouden oorknoppen weer helemaal in zijn

Waarom gouden oorknoppen weer helemaal in zijn

Als je op zoek bent naar nieuwe oorbellen, zijn oorknoppen van goud wellicht iets voor jou. Eén van de beste merken van dit moment op dit gebied is Isabel Bernard. De collectie van dit merk bevat een hoop variatie, zodat er geschikte oorknoppen van goud te vinden zijn voor iedere gelegenheid. Natuurlijk is het aan jou om te bepalen of je kiest voor één set, of dat je zelf meerdere sets aanschaft voor verschillende looks. Natuurlijk kan er ook flink gemixt en gematcht worden tussen oorbellen en andere sieraden, waaronder gouden kettingen en armbanden. Gouden oorstekers zijn nu weer helemaal hot. Hieronder vertellen we je hoe dat komt.

Gouden oorknoppen combineren met een gouden ketting

Trends komen en gaan. Op dit moment is het weer helemaal in om te kiezen voor gouden sieraden. Daarmee bedoelen we niet alleen gouden oorknoppen, maar ook gouden kettingen doen het goed. Een mooi voorbeeld hiervan is deze 14 karaat gouden ketting. In combinatie met mooie gouden oorbellen van Isabel Bernard zul je er uit zien als een plaatje. Het mooie aan gouden kettingen is dat je bovendien kunt inhaken op één van de andere trends van dit moment: layering. Hierbij worden meerdere gouden kettingen over elkaar geplaatst om een mooie laag van kettingen te laten ontstaan. Ook dit is een ware trend op dit moment. 

Influencers dragen veel gouden sieraden

Als je op zoek bent naar inspiratie op het gebied van sieraden, is het internet je voornaamste bron om je te laten inspireren. Op dit moment zijn bloggers, vloggers en influencers helemaal dol op gouden sieraden. Hierboven vertelden we je al over layeren, waarbij meerdere gouden kettingen over elkaar worden gedragen. Ook gouden oorknopjes worden geregeld gedragen door influencers. Influencers hebben hun naam te danken aan het feit dat ze mensen weten te overtuigen om bijvoorbeeld producten aan te schaffen. Zo ook gouden oorknoppen. Daarom zie je de laatste tijd dat mensen weer steeds vaker kiezen voor oorknoppen van goud. 

Genoeg variatie op het gebied van gouden oorknoppen

Er zijn passende oorknoppen van goud te vinden voor iedereen. Het is één van de redenen waarom de Isabel Bernard collectie zo’n aanrader vinden, want deze collectie zit vol variatie. Ten eerste is er een passend product te vinden voor ieder budget. Hoeveel je ook wilt spenderen, de verhouding tussen prijs en kwaliteit is optimaal. Er is genoeg variatie qua vormen en hun collectie stelt je in staat om te experimenten met je look. Kijk daarom gerust eens rond bij hun website.