Zo vind jij dé specialist in trouwpakken

Zo vind jij dé specialist in trouwpakken

Iedere man moet een goed en mooi pak in zijn kledingkast hebben hangen. Er zijn namelijk altijd momenten waarop je een pak moet dragen en als je er dan geen een hebt, dan moet je snel iets gaan regelen. Kijken naar Maatpakken gaat dan niet meer door tijdnood en je eindigt met een goedkoop pak dat na een paar keer dragen eigenlijk al niet meer goed is. Door langs te gaan bij een goede specialist in pakken, zoals Michael&Giso ben jij verzekerd van een pak dat lang meegaat en goed bewaard blijft. Zeker voor een trouwpak wil je natuurlijk volledig uitpakken en de beste soort nemen die perfect bij jou past. In deze tekst geven wij jou tips over hoe jij het perfecte pak kunt vinden.

Dit is belangrijk om op te letten bij het kopen van een trouwpak

Een trouwpak kopen is natuurlijk iets heel spannends en leuks. Je gaat het pak waarschijnlijk maar één keer dragen, maar dan wel op een van de belangrijkste dagen uit je leven. Het is daarom erg van belang dat het pak goed zit en goed aansluit op de vormen van jouw lichaam. Bij de zoektocht naar het perfecte trouwpak kun je beter niet te veel letten op de prijskaartjes, het belangrijkste is dat het pak goed en lekker zit. Een pak vinden dat volledig aansluit op jouw lichaam kan nog best lastig zijn. Iedereen heeft een andere lichaamsbouw en de standaardmaten zullen daardoor vaak niet mooi passen. De broek is te kort, te lang, te smal, te breed, noem het maar op. Door langs te gaan bij een specialist in trouwpakken ben je verzekerd van een pak dat goed aansluit op jouw lichaamsvormen.

Dit is de perfecte broeklengte voor een pak

Bij het uitkiezen van een pak moet je goed letten op de lengten van de broekspijpen en de mouwen. Deze mogen natuurlijk niet te lang zijn, maar ook niet te kort. Bij de broekspijpen moet je goed kijken naar hoe deze vallen bij je schoenen. De broekspijp moet aan de achterkant van je benen net boven de hak van je schoenen eindigen, dan weet je dat deze goed zit. als je te veel van je sokken kunt zien of als de pijpen te veel op je schoenen vallen, dan weet je dat je trouwpak iets langer moet zijn of juist moet worden ingekort.

Zo vind jij de juiste mouwlengte voor jouw trouwpak

Nadat je hebt vastgesteld wat de juiste broeklengte is voor jouw trouwpak, kun je gaan kijken naar de lengte van je mouwen. Ook bij de mouwen geldt dat deze noch te kort noch te lang mogen zijn. Echter heeft niet iedereen dezelfde mening over welke lengte de mouwen moeten hebben. De meeste mensen vinden dat de mouw in je handpalm moet vallen als jij jouw armen langs jouw lichaam houdt. Andere mannen hebben liever een iets kortere mouw die eindigt bij de polsen. Aan de onderkant van het colbert komt dan een klein stuk van het overhemd uit, waardoor je de aandacht kunt leggen op manchetknopen of op een mooi horloge.