Zomer garderobe essentials onder €50

Zomer garderobe essentials onder €50

Iedereen wil er stijlvol uitzien. Je hoeft daarvoor niet een hele nieuwe outfit te kopen of veel geld uit te geven. Wij laten je een paar accessoires zien waarmee je er geweldig en stijlvol uitziet voor het zomerseizoen, zonder meer dan € 50 uit te geven.

Telefoonhoesjes

Ja, een telefoonhoesje kan een geweldig zomeraccessoire zijn als je niet veel geld wilt uitgeven. In de wereld van vandaag heeft iedereen een smartphone, maar je bent waarschijnlijk het saaie ontwerp beu, dus we willen je graag iets leuks en stijlvols laten zien.

Zomer garderobe essentials onder €50

Wees uniek en kies het ultra stijlvolle Watermelon Shake telefoonhoesje voor je iPhone. 

  • Bedrukt design gemaakt van sterk en duurzaam kunststof
  • Elegant ontwerp met de perfecte pasvorm voour jouw smartphone
  • De microvezelvoering omhult je smartphone in een zachte cocon en beschermt tegen krassen

Meer leuke telefoonhoesjes vind je bij burga. nl

Zonnebril

Zomer garderobe essentials onder €50

Zonnebrillen zijn een geweldig fashion statement omdat ze elke outfit kunnen verfraaien. Vooral donkere en gevlekte modellen met dramatische silhouetten zoals ‘cat-eye’ of ‘oversize’ geven een elegante touch aan je look. Nog mooier: combineer de zonnebril met een bijpassende brillenketting. Zonnebrillen heb je al vanaf een paar euro, dus je vindt zeker een goed paar voor onder de €50.

Haaraccessoires

Nog een relatief goedkope optie, maar perfect voor het zomerseizoen. Zelfs een basic outfit kan worden opgefleurd met schattige haarclips of een elegante haarband. Dit seizoen zijn vooral goudkleurige haarclips en -speldjes populair. Hun delicate look is de perfect match voor gebreide kleding, denim of leer. 

Riemen

Riemen zijn één van de grootste accessoiretrends van het jaar. Je figuur en taille bepaalt vaak of iets je staat prachtig, ze zijn daarom bijzonder geschikt om jouw figuur te accentueren,  bijvoorbeeld om een vest of een blazer spannender te stylen. De 2022 zomeraccessoires worden gekenmerkt door een elegante look – vooral in bruine en zwarte tinten. Een riem kan op vele manieren gecombineerd worden. Je vindt al een goede riem voor minder dan 50 euro.

Brillenkettingen

Tenslotte behoren ook brillenkettingen tot dé 2022 zomeraccessoires en wel met twee functies: Als klassieke (zonne)brillenkettingen pimpen ze de bril en zorgen ze ervoor dat je ze niet verliest. Tegelijkertijd kunnen sommige brillenkettingen ook aan maskers worden bevestigd, waardoor je ze altijd bij je hebt en ze sneller om en af kunt doen.