Top 5 beauty adventskalenders

adventskalender

De feestdagen komen er weer aan! Het wordt dus weer tijd om leuke cadeaus uit te zoeken voor anderen, maar natuurlijk ook voor je eigen wensenlijstje! Bij deze willen we je graag inspireren en behandelen we 5 verschillende beauty adventskalenders. Want wat is er nu leuker dan een adventskalender? Iedere dag een klein cadeautje en eigenlijk 24/25 kleine cadeautjes in één! Heel leuk om te geven, maar misschien nóg leuker om te krijgen. Wij wensen je alvast hele fijne en warme feestdagen toe!

Adventskalender De body shop

De adventskalenders van de Body Shop zijn onze grote favoriet. Waarom? De kalenders zijn heel divers en bevatten zowel fullsize producten als mini’s. Je krijgt hierdoor echt waar voor je geld. Het gaat van een fullsize shampoo naar een handcrème en van een mini bath bomb naar een fullsize lipstick. Er zit van alles in; maskers, douche- en badproducten, verzorgingsproducten, handcrèmes en mak-up. Wat er precies in de kalenders zit, vind je op de website van de Body Shop. 

Dit jaar heeft de Body Shop drie verschillende kalenders uitgebracht, welke we hieronder voor je op een rijtje zetten.

Share the Joy Advent Calendar

Share Love & Joy Ultimate Advent Calendar

Rituals adventskalender

Een andere hele leuke adventskalender is die van Rituals. De kalenders, twee dit jaar, zijn ontzettend leuk vormgegeven; de één in de vorm van een huisje waar achter elk raam een nieuw cadeautje zit en de andere is een heus 3D dorp, met huisjes en bomen die elk een ander product te bieden heeft. De kalenders hebben een uitgebreid pakket aan cadeautjes, waardoor er ook hier altijd wel iets bij zit wat je lekker vindt. 

Dit jaar heeft Rituals twee kalanders op de markt gebracht, waarvan je d einhoud unt nalezen op de website van Rituals.

The Ritual of Advent: Advent Exclusive

The Ritual of Advent Advent Exclusive – adventskalender | RITUALS

The Ritual of Advent: Advent Deluxe

The Ritual of Advent Advent Deluxe – adventskalender | RITUALS

Adventskalender Douglas

Douglas is dit jaar los gegaan en heeft welgeteld zes adventskalenders uitgebracht. Het leuke van deze kalender sis dat er allerlei verschillende merken en producten inzitten zodat je lekker veel kunt uitproberen. Wellicht vind je wel een nieuwe favoriet! Ook zijn de kalenders heel betaalbaar en is er zelfs aan de mannen gedacht. De prijs van de kalanders is zeer laag ten opzichte van de waarde van inhoud. Hieronder zetten we ze allemaal voor je op een rijtje.

Douglas Collection Lovely Advent Calendar – Beauty 

Douglas Collection Lovely Advent Calendar – Beauty ✔️ online kopen | DOUGLAS

Douglas Collection Lovely Advent Calendar – Skincare

Douglas Collection Lovely Advent Calendar Skincare ✔️ online kopen | DOUGLAS

Douglas Collection Lovely Advent Calendar – Men

Douglas Collection Advent Calendar Men ✔️ online kopen | DOUGLAS

Douglas Collection 24 Exclusive Beauty Highlights For You

Douglas Collection 24 EXCLUSIVE BEAUTY HIGHLIGHTS FOR YOU ✔️ online kopen | DOUGLAS

Douglas Collection Luxury Advent Calendar

Douglas Collection Luxury Advent Calendar ✔️ online kopen | DOUGLAS

Douglas Collection Advent Calendar – Home SPA

Douglas Collection Advent Calendar Home SPA ✔️ online kopen | DOUGLAS

Adventskalender Revolution Make up

De nummer vier van dit lijstje is het merk Revolution Make Up. Het merk bevat vegan en dierproefvrije producten en is tegelijkertijd heel betaalbaar en ontzettend goed. Dit jaar hebben ook zij goed hun best gedaan met maar liefst vijf advents kalenders. Opvallend is wel dat vier van de vijf kalender slechts 12 vakjes bevatten. Soms zit er in één vakje meerdere dezelfde producten, maar toch. Desondanks kun je fijn al hun producten uitproberen en nieuwe pareltjes ontdekken. Er zit zelfs een limited edition Friends variant tussen voor de fans! De boxen zien er ook nog eens schitterend uit; een perfect cadeau voor de feestdagen.

You Are The Revolution advent Calendar 2021

Friends X Makeup Revolution 12 days of Christmas Advent Calendar

I Heart Revolution 12 days of Chocolate Advents Calendar

5. Adventskalender NYX

Tenslotte eindigen we de lijst met de kalenders van het make-upmerk NYX. Dit jaar hebben zij gekozen voor het thema superstars; je voelt je elke dag een superstar als je een vakje opent. Dit jaar hebben zij twee kalenders (24 en 31 vakjes) uitgebracht met zowel mini als fullsize producten. De kalenders bevatten producten welke de echte klassiekers zijn, producten die nieuw zijn én limited edition producten. 

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Adventskalender 2021 XMAS 31 Day Countdown To 2022

NYX Professional Makeup Holidays 2021 Gimme Super Stars! 24 Day Holiday Countdown

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in