Trakteer de beautylover op een feestelijke cadeauset van een verwenmerk!

De feestdagen komen er weer aan. Veel mensen vinden dit gezellige dagen, maar ook lastig, omdat je toch weer veel cadeaus voor familieleden en/of vrienden dient te kopen. Het is vaak een lastig karwei om een geschikt cadeau te vinden, vooral omdat veel mensen bijna alles al hebben wat hun hartje begeert. Wat geef je zo’n iemand nou met Kerst of Sinterklaas? Dat is haast onmogelijk om te bedenken. Gelukkig dragen wij een steentje bij en zullen hieronder diverse ideeën aanstippen waar je inspiratie uit kan halen. Zo worden de feestdagen een periode om nooit meer te vergeten, mede omdat iedereen zo in de goede stemming is gekomen door jouw magnifieke cadeaus. Dat wil toch iedereen!?

Clinique: puur en zuiver

Voor iemand die graag bezig is met skin care en graag onderzoekt welke producten de gesteldheid van zijn/haar huid kunnen verbeteren, dan is een cadeauset van het merk Clinique echt iets voor hem of haar. Zo’n cadeauset bestaat uit diverse producten met elk een speciale werking. Een frisse moisturizer, zodat jij weer met een frisse blik en zonder wallen je bed uit kan stappen, maar bijvoorbeeld ook een lichtgewicht olievrije gel waar je je gezicht elke avond en ochtend mee kan insmeren. Jouw gezicht krijgt een natuurlijke, gezonde glow zonder dat je hier liters water voor hoeft te drinken. Ideaal!

Charlotte Tilbury: de koningin onder de make-up

Charlotte Tilbury is een high-end make-up merk met bijna alleen maar geweldige producten. Een oogschaduwpalette met verbluffende pigmentatie, of een lipstick die wel urenlang perfect blijft zitten: je vindt het allemaal bij Charlotte Tilbury. Als de ontvanger ook wel eens een flawless skin zou willen hebben, kan je de foundation van Charlotte Tilbury voor hem of haar kopen. Deze foundation tovert je huid binnen handomdraai in een egale vlakte. Mocht jij dus last hebben van wat acne, dan is deze foundation je reddende engel.

Kiehl’s: de specialist op het gebied van de huid

Kiehl’s is een tamelijk onbekend merk nog in Nederland. Dat is zonde, omdat de producten zo enorm goed werken. Jouw oneffenheden verdwijnen als sneeuw voor de zon met de hydraterende crèmes van Kiehl’s. De crèmes zien er allemaal vrij sober uit. Maar als je echt wil uitpakken, dan kies je voor de kleurrijke adventskalender. Hierin zitten diverse producten, zodat je eens kan testen of het merk bij je past. De producten zijn allemaal kleinere versies van de normale, reguliere producten, dus als iets je toch niet bevalt, dan zit je er niet jarenlang aan vast. Ideaal toch!?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in