Review: Essence Lashes Go Wild volume mascara

De mascara’s van Essence zijn budgetproof, hebben leuke verpakkingen en doen goed hun werk. Diverse uit hun assortiment heb ik in m’n mascara bakje liggen, en sommige zal ik herhaaldelijk blijven kopen. Laatst viel m’n oog op deze nieuwe mascara, de Lashes Go Wild. Het was de verpakking die hem deed opvallen, namelijk een tube!

Klik verder voor de rest van de review!

Mascara
Deze mascara zit dus in een tube verpakking, iets wat ik zelf nog nooit eerder heb gezien bij mascara. De huls is vrij dun en in te knijpen, verder vind ik de look ervan iets minder, ik ben geen fan van zilver. Er zit 7 ml mascara in, iets minder dan de gemiddelde Essence mascara. De applicator wordt door Essence een ‘quintuple-bubble-blush’ genoemd, oftewel een vijfdelig-bolletjes-applicator. Wat me direct opvalt, is dat er veel klontjes aan het borsteltje zitten. Oh oh..

Veel volume, maar ook veel klontjes op de wimpers. Ik schrok een beetje toen ik de foto’s achteraf zag, want van een normale afstand zag ik de klontjes niet echt zitten bij mezelf. Hij geeft weinig krul, maar daar hecht ik verder weinig waarde aan, een wimperkruller maakt dat al snel goed. De mascara geeft niet af, en verliest weinig effect gedurende de dag. Bovendien is één laagje mascara al voldoende, want vanaf twee laagjes krijg je gegarandeerd spinnenpoten.


Aan het einde van de dag

Conclusie
Ik vind hem fijn. Veel bloggers vinden hem niks, maar ik ben erg blij met het effect. Je moet hem echt met mate gebruiken (maar welke mascara niet?), dan is het effect op z’n mooist. Aan het einde van de dag zijn m’n wimpers lang en inmiddels al meer gesepareerd. Ja, je ziet klontjes, maar alleen ingezoomd. Op een normale afstand zie je dit niet, en zie je eigenlijk alleen veel, zwarte, lange wimpers. Voor mij werkt hij erg goed, maar gezien de vele negatieve meningen over deze mascara, kan ik je aanraden hem echt zelf uit te proberen.

Informatie
Prijs: €2,59
Inhoud: 7 ml
Verkrijgbaar: Kruidvat
Pluspunten:
      Zuinige verpakking (oprollen voor het laatste beetje)
      Budgetproof
      Eén laagje nodig
      Blijft de hele dag zitten
      Geeft niet af onder de ogen
      Verkrijgbaarheid
Minpunten:
      Klontert
      Krult amper
Belangrijk om te weten:

Heb jij deze mascara al getest? Wat is je mening erover?

17 REACTIES

  1. Ziet er best mooi uit! Jammer van de klontjes, maar ik denk dat je dat met veel mascara’s gewoon niet kunt voorkomen. Het ligt er ook maar net aan hoeveel je er op doet. Verder lijkt het me een best fijne mascara voor zo’n prijsje! Verder fijne review.

  2. Ik ben één van de bloggers die hem echt niks vind! Het doet echt niets voor mijn wimpers helaas. Ik moet zeggen dat ik het effect bij jou er wel goed uit vind zien ook!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in