Tekstgrootte: groter / kleiner

Wanneer begon Oh Fashion?
M’n blog is gemaakt op 6 maart 2010. Ik postte toen ook meteen m’n eerste blogpost. Ik postte m’n H&M bestellingen, m’n wishlists, inspiratie foto’s, af en toe een outfit, recepten. “Mijn” kleine stukje ruimte op het Internet, m’n online dagboek! Na een half jaar begon ik me steeds meer te interesseren in make-up. M’n netwerk groeide dankzij Twitter en ik begon steeds meer make-up te kopen (en erover te bloggen). Ik had toen een paar vaste bezoekers, inmiddels zijn dat er een stuk meer geworden! Ik blog dagelijks met veel plezier, foto’s maken vind ik leuk om te doen, producten testen, alles is gewoon leuk aan een beautyblog hebben!

Wat is Oh Fashion?
Er zijn duizenden beautyblogs – waarschijnlijk nog wel meer. Maar wat Oh Fashion onderscheid van anderen, is dat Oh Fashion een (beauty)blog is met een flinke dosis schattigheid én zich richt op budgetproof beauty. Ook blog ik vaak over beauty van eBay en probeer ik zo van alles uit. Wat kunnen de bezoekers beter laten liggen in de winkel, of welke budgettopper mogen ze absoluut niet missen? Is een dure lipstick wel echt beter dan een goedkopere? Wat betekenen sommige beautytermen en ingrediënten? Wat zijn de huidige trends, op zowel beautygebied als op modegebied? Waar zijn de leukste koopjes te vinden? Dit allemaal vind je op Oh Fashion!

KVK nummer: 65480201

8 Responses to Over de site

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hi daar, beauty! Welkom op mijn blog! Hier vind je alles over dierproefvrije en vaak budgetproof beauty, de nieuwste mode, de leukste online shops & lovely things in life. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!
                                    Veel liefs, Evelien

        
Follow

Klik hier voor een lijst met andere dierproefvrije bloggers.
Kies een ander thema
Categorieën
Advertentie
BlogSociety